Koploper in Snelstart online administraties

vr. 20 januari 2017

« Terug naar Archief

Als accountant vervult u een belangrijke adviserende rol in het leven van de ondernemer. Met het pakket Accountant en de online administratie van SnelStart werkt u gemakkelijk samen met uw cliënt. Uw cliënt geeft u eenvoudig online-toegang tot de administratie zodat uw kantoor op afstand mee kan kijken in de online administratie.

Koploper in SnelStart online administraties
Maandag 15 januari j.l. werd het team van Kantoor Vreugdenhil verrast met een heerlijke taart van SnelStart. De taart werd bezorgd, omdat Kantoor Vreugdenhil de koploper is in de online administraties. In de afgelopen periode heeft het team van Kantoor Vreugdenhil de klanten benadert met de vraag of de administratie van de klant overgezet mag worden in een online administratie. Het levert voordelen op voor de verwerking bij Kantoor Vreugdenhil en het levert ook voordelen op voor de klant.. Er kan gemakkelijker worden samengewerkt in de administratie. Er kan eenvoudiger worden meegekeken in de administratie, een tijdsbesparing en tussentijds kan er gemakkelijker worden geadviseerd.
Een aantal klanten heeft de niet de keuze gemaakt om online te gaan met de administratie. Vaak is de reden dat het internet heel traag is in het gebied van de klant. Dan is het ook geen verstandige keuze om de administratie online te zetten. Uiteraard wordt er dan nog net zo goed samengewerkt met deze klant zoals voorheen.

Op 3 mei aanstaande wordt er in samenwerking met Snelstart een avond georganiseerd. Op deze avond zullen er tips en trucs over Snelstart worden gegeven.

Voor meer informatie over SnelStart, kunt u kijken op www.snelstart.nl of kunt u contact opnemen met Kantoor Vreugdenhil.