Woont de beste leraar Nederlands in Uithuizermeeden?

ma. 15 mei 2017

« Terug naar Nieuws

Trots is het team van Kantoor Vreugdenhil, omdat één van haar klanten genomineerd is voor de beste leraar Nederlands. Haar naam is Didy Pijpker uit Uithuizermeeden. Zij is docente en staat in de finale van de verkiezing voor de beste leraar Nederlands van 2017. De verkiezing wordt voor de vierde keer georganiseerd door het radioprogramma De Taalstaat (KRO/NCRV) van Frits Spits. Naast Didy zijn genomineerd Henk ter Haar uit Arnhem en Tamara Stojakovic uit Belgie. Alle kandidaten worden door de jury geprezen om hun passie en inzet.    

Didy Pijpker kwam in 1984 werken aan de toenmalige Chr. Mavo in Uithuizermeeden en bleef daar tot de school werd opgeheven in 1992. Hierna werd ze benoemd als leraar aan het Fivelcollege (nu Eemsdeltacollege) in Siddeburen. Ze bleef wonen in Uithuizermeeden. Vele (oud) leerlingen zullen zich haar nog herinneren. Nu het grote publiek mag gaan stemmen is een beetje steun voor haar  meer dan welkom. Stemmen kun je tot 19 mei op onzetaal.nl onder de kop poll.

Kantoor Vreugdenhil gaat altijd vertrouwelijk om met cliëntgegevens. In overleg met mevrouw Pijpker mogen wij dit artikel plaatsen.