Telefoonservice van Kantoor Vreugdenhil

za. 06 maart 2021

« Terug naar Archief

Wilt u ongestoord vergaderen, vakantie vieren, van uw vrije tijd genieten of andere gelegenheden. En wilt u tijdens uw afwezigheid geen belangrijke telefoontjes missen, maar wel bereikbaar blijven? Dan is de telefoonservice van Kantoor Vreugdenhil wellicht een uitkomst voor u. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 - 12.00 uur biedt Kantoor Vreugdenhil haar telefoonservice aan.

Hoe werkt het?

Zonder aankondiging schakelt u de telefoon (vast en/of mobiel) door naar een speciaal voor u gereserveerd telefoonnummer op de centrale van Kantoor Vreugdenhil. Het secretariaat van Kantoor Vreugdenhil ziet wanneer er iemand voor uw bedrijf belt en neemt de telefoon op met de naam van uw bedrijf, vereniging of stichting. Elk telefoontje krijgt vervolgens de juiste opvolging. U ontvangt per dagdeel of dag een telefoonlijst per mail.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en het tarief van de telefoonservice. U kunt hiervoor contact met ons opnemen per mail info@kantoorvreugdenhil.nl of telefonisch via 0595 – 43 58 95.