Jubilea collega's Lidy, Henriëtte en Renske

vr. 02 september 2022

« Terug naar Nieuws

Op donderdag 1 september 2022 waren onze collega’s Lidy Oosterhuis en Henriëtte van Kempen 5 jaar in dienst bij Kantoor Vreugdenhil en Renske Boerma 10 jaar.

Lidy houdt zich bezig met de gehele financiële administratie van Kantoor Vreugdenhil. Dit houdt in dat ze zich bezig houdt met de voorbereiding van de facturering en het debiteurenbeheer en alle overige werkzaamheden, die betrekking hebben op de financiële administratie van Kantoor Vreugdenhil.

Henriëtte haar werkzaamheden bestaan uit het coderen van de financiële administratie. De voorbereidende werkzaamheden voor het maken van de jaarrekeningen van eenmanszaken, vennootschappen onder firma, B.V.’s en Verenigingen en Stichtingen.

Renske is in 2012 begonnen bij Kantoor Vreugdenhil. Ze houdt zich bezig met het coderen van de financiële administratie van de zakelijke klanten. Ook verricht ze ondersteunende werkzaamheden voor het secretariaat en verzorgt ze de ledenadministraties voor verschillende verenigingen en stichtingen.

Ze combineert dit met haar studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

We zijn erg blij met Lidy, Henriëtte en Renske als collega’s en wensen ze nog vele jaren werkplezier toe bij Kantoor Vreugdenhil.