Kantoor Vreugdenhil organiseert voor het 5e jaar lezingen

ma. 08 januari 2018

« Terug naar Archief

Het is inmiddels een begrip: de lezingen van Kantoor Vreugdenhil.

Wegens succes en de grote belangstelling worden er in het jaar 2018 ook weer lezingen georganiseerd.

Het jaar 2018 wordt het 5e jaar, dat het team van Kantoor Vreugdenhil lezingen organiseert. De avonden kenmerken zich als avonden voor kennisoverdracht, leerzaam, informatief en voor degene die het aanspreekt een plek om elkaar te ontmoeten.

In 2018 worden de volgende avonden georganiseerd. Op 21 februari vertelt Minne Lettinga over “boeren zonder grenzen”. Deze avond vertelt Minne Lettinga over ervaringen en belevenissen in de landbouw in Roemenië. In 2018 treedt de nieuwe Europese wetgeving voor databescherming in werking. Deze nieuwe wet verscherpt de regels uit de huidige wet bescherming persoonsgegevens.

Wat is eigenlijk een datalek en heb ik een meldplicht voor een datalek? Op 20 maart a.s. wordt er op deze vragen antwoord gegeven en hoort u meer over dit onderwerp. 

Secretaressedag 2018 is op donderdag 19 april. Het onderwerp van deze avond is “Wat betekent Sociale Media voor jou?”  Sociale Media heeft een groot bereik en het verspreidt zich als een olievlek. Er worden deze avond tips en trucs gegeven over het presenteren op Sociale Media, maar ook de afscherming.

Op 6 juni a.s. geeft David Kloosterhuis een kijkje achter de schermen bij Op Roakeldais. David Kloosterhuis is artistiek directeur van Op Roakeldais Deze avond  belooft net als het festival zelf een zeer verrassende avond te worden.

De  derde dinsdag in september is inmiddels een traditie geworden. Op deze avond wordt er toelichting gegeven wat er op Prinsjesdag is gebeurd en is gezegd.

“Eerste Hulp bij een zieke werknemer”. Waar moet u om denken als u een zieke werknemer heeft. En wat moet u allemaal regelen als u een zieke werknemer heeft? Op 25 oktober 2018 wordt hier toelichting op gegeven door CelcusCare uit Groningen.

De laatste lezing van het jaar wordt gehouden op 12 december 2018 en heeft als onderwerp “Marketing en PR voor Verenigingen en Stichtingen”. Elk bestuur stelt zich wel eens de volgende vragen: Is de website van onze vereniging of stichting nog effectief? Hoe bereiken wij nieuwe leden? En hoe presenteren wij ons aanbod voor nieuwe leden? Op al deze vragen krijgt u op deze avond antwoord.

De lezingen zijn voor iedereen die belangstelling heeft en worden gehouden in het pand van Kantoor Vreugdenhil. Alle lezingen zijn gratis en vrij toegankelijk.