,

Lezing Vitaliteitsmanagement

« Terug naar Agenda

Vitaliteit voor uw medewerkers, is dat een zaak voor medewerkers zelf? De aanname is vaak van wel, echter is het in de huidige tijd van personeelstekort een grote klus om de boel draaiend te houden. De werkdruk stijgt enorm, maar wat is het effect op verzuim hierop? Tijdens deze inspirerende lezing zal Karel Jonker van de Leefstijl Academie (www.deleefstijlacademie.nl) met u op zoek gaan naar het belang de een vitale medewerker en/of de vitale zelfstandige. Wat is vitaliteit eigenlijk? Wat verstaan we hieronder en betekent dat we massaal ineens naar de sportschool moeten? 

Met een nieuwe vitale kijk op leefstijl als onderdeel van de bedrijfscultuur laat Karel je zien dat burn-out in tijden van personeelsgebrek een keuze is en laat hij je inzien dat je invloed hebt op de juiste balans van jezelf en je medewerkers. Kortom, een prikkelende lezing welke kan leiden tot blijvende positieve verandering. 

De Leefstijl Academie begeleidt mensen en bedrijven naar een wenselijke bedrijfscultuur waarin vitale medewerkers het verschil maken. Karel Jonker heeft zelf jarenlang ervaring als bestuurslid en kent daarmee het bedrijfsleven van binnenuit. Hij is van mening dat (alleen) gezonde medewerkers  een gezond bedrijf kunnen vormen. Een gezond bedrijf is dus meer dan een gezonde jaarrekening. Laat u inspireren op 8 november! 

Iedereen is van harte welkom op deze avond en de avond is helemaal gratis.

Aanmelden kan via deze site onder het kopje 'contact' en vervolgens 'aanmeldingen lezingen'.

Ook kunt u zich aanmelden via de mail info@kantoorvreugdenhil.nl of per telefoon 0595-435895.