,

Ondernemen in het Noorden

« Terug naar Agenda

Hierbij delen wij u mede dat in verband met het Coronavirus de lezing 'Ondernemen in het Noorden' wordt verplaatst naar een latere datum.

Er zijn veel aanmeldingen voor deze lezing, hierdoor kunnen wij onvoldoende ruimte bieden tussen de aanwezigen.

Door alle maatregelen en adviezen omtrent het Coronavirus nemen wij onze verantwoording en hebben besloten om deze lezing te verplaatsen naar een latere datum.

Op het moment dat het weer mogelijk is om de lezing “Ondernemen in het Noorden” te organiseren, wordt de nieuwe datum via de website bekend gemaakt.

                                                                                                      

Harm Post komt vanavond vertellen over ondernemen in het Noorden. Industrie volgt infrastructuur. Dit is een belangrijk uitgangspunt wat betreft het vestigingsklimaat van Noord-Nederland. Daar hoort ook Groningen Airport Eelde bij. Net zo goed als fietspaden, wegenstructuur en openbaar vervoer. Niet onderschat mag worden wat het belang van kunst en cultuur is voor het vestigingsklimaat. Daarnaast wordt in toenemende mate de rust, overzichtelijkheid en stilte van Noord-Nederland een kernwaarde bij het aantrekken van nieuwe bedrijvigheid of het laten groeien van bestaande bedrijven. Dan moet natuurlijk wel het opleidingsniveau van onze regio passen bij de gevraagde banen in het bedrijfsleven.

Iedereen is van harte welkom op deze avond en de avond is net als andere avonden helemaal gratis.

Aanmelden kan via deze site onder het kopje 'contact' en vervolgens 'aanmeldingen lezingen'. U kunt zich ook aanmelden via de mail info@kantoorvreugdenhil.nl of per telefoon 0595-435895.