,

Secretaressedag

« Terug naar Agenda

In verband met de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, laten wij u hierbij weten dat de lezing "Secretaressedag" wordt verplaatst naar een later vast te stellen datum.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vandaag is het Secretaressedag. Ook dit jaar wordt er een lezing voor secretaresses, ondersteuners en andere belangstellenden georganiseerd. Het gaat deze avond onder andere over het creatieve denkvermogen. We kennen het allemaal. Situaties waarvoor je nieuwe ideeën nodig hebt, zoals een actie, een nieuwe flyer, een bijeenkomst, een event of een open dag. Wie kan denken in kansen, ziet overal oplossingen. Makkelijker nieuwe mogelijkheden zien en bedenken, iedereen kan het en het is goud waard! Tijdens deze lezing vertelt Lucia de Boer hoe je makkelijker uitdagingen oplost en hoe je sneller je eigen creatieve denkvermogen aanwakkert om inspiratie te krijgen voor nieuwe ideeën. Deze informatie kun je gebruiken op jouw werk, in jouw thuissituatie, eigenlijk kan het overal.

Iedereen is van harte welkom op deze avond en de avond is net als andere avonden helemaal gratis. Aanmelden kan via deze site onder het kopje 'contact' en vervolgens 'aanmeldingen lezingen'.

U kunt zich ook aanmelden via de mail info@kantoorvreugdenhil.nl of per telefoon 0595-435895.