Team

Maak kennis met ons enthousiaste team van professionals.

Directie

906A8308 Yvonne sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Yvonne de Vries-Vreugdenhil

Kantoor Vreugdenhil is op 1 november 2003 opgericht door Yvonne de Vries-Vreugdenhil, een vakvrouw met ruime ervaring in de administratieve en secretariële dienstverlening. Zij heeft gekozen voor een eigen bedrijf, omdat zij haar eigen koers wilde varen en haar visie op administratieve dienstverlening wilde vormgeven. Yvonne heeft iets met cijfers, maar ook met ondersteunende werkzaamheden. Naar haar idee zijn beide aspecten onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Financiële administratie

906A8385 Gerrit sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Gerrit Huizing

Sinds oktober 1977 ben ik werkzaam in de administratieve dienstverlening. Op 1 januari 2010 ben ik in dienst getreden bij kantoor Vreugdenhil. Ik draag zorg voor het opstellen en bespreken van jaarrekeningen voor eenmanszaken, maatschappen en rechtspersonen. Daarnaast verzorg ik de aangiften inkomstenbelasting voor zakelijke en particulieren klanten. Verder begeleid ik zowel zakelijke en particuliere klanten met het invullen van verschillende formulieren.

906A8249 Sigrid sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Sigrid Smits-Wiersum

In 1990 ben ik begonnen in de administratieve dienstverlening. Sinds 1 juni 2009 ben ik werkzaam bij kantoor Vreugdenhil. Mijn werkzaamheden bestaan uit het opstellen en bespreken van jaarrekeningen voor eenmanszaken, maatschappen en rechtspersonen. De ingewikkelde vraagstukken zijn voor mij een uitdaging om deze op te lossen. Ook houd ik mij bezig met het aanvragen van diverse subsidies en regelingen.

906A8285 Ronald Fotografie Paul Moonen

Ronald Knol

Sinds 2 december 2012 werk ik bij kantoor Vreugdenhil. Vanaf januari 1999 ben ik werkzaam in de administratieve dienstverlening. Ik hou mij bezig het coderen van financiële administraties en het verzorgen van de aangiften omzetbelasting voor onze zakelijke klanten. Daarnaast verzorg ik betalingen voor onze particuliere en zakelijke klanten. Tevens houd ik mij bezig met de ledenadministraties van verenigingen en stichtingen.

906A8144 Henriette sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Henriëtte van Kempen

Op 1 september 2017 ben ik in dienst gekomen bij Kantoor Vreugdenhil. Mijn werkzaamheden bestaan uit het coderen van de financiële administratie, de voorbereidende werkzaamheden voor het maken van de jaarrekeningen van eenmanszaken, vennootschappen onder firma, B.V.’s en Verenigingen en Stichtingen.

906A8069 Lidy sRGB 72dpi Fotografie Paul Moonen

Lidy Oosterhuis

Sinds 1 september 2017 ben ik parttime werkzaam bij Kantoor Vreugdenhil. Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag. Ik hou mij op deze dagen bezig met de gehele financiële administratie van Kantoor Vreugdenhil. Dit houdt in dat ik mij bezig hou met de voorbereiding voor de facturering en het debiteurenbeheer en alle overige werkzaamheden, die betrekking hebben op de financiële administratie van Kantoor Vreugdenhil.

906A8166 Renske sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Renske Boerma

Sinds september 2012 ben ik werkzaam bij Kantoor Vreugdenhil. Ik hou mij bezig met het coderen van financiële administraties voor onze zakelijke klanten. Ook houd ik mij bezig met ondersteunende werkzaamheden voor het secretariaat en het verzorgen van de ledenadministraties voor verschillende verenigingen en stichtingen. Op dit moment combineer ik mijn werk met de studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

 

906A8263 Nikki sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Nikki Riepma

Sinds 1 juli 2016 werk ik 32 uur bij Kantoor Vreugdenhil. Ik hou mij vooral bezig met het coderen van financiële administraties voor onze zakelijke klanten. Ook hou ik mij bezig met de ledenadministratie van verenigingen en stichtingen. Op dit moment volg ik naast mijn werk de opleiding Praktijk Diploma Boekhouden via een avondstudie bij Markus Verbeek Praehep.

 

 

906A8356 Wouter sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Wouter Hoff

Vanaf juli 2017 werk ik 40 uur per week bij Kantoor Vreugdenhil. Ik verzorg de aangiften inkomstenbelasting voor zakelijke en particuliere klanten. Tevens verzorg ik de aangiften Vennootschapsbelasting voor zakelijke klanten. Ik volg naast mijn werk de opleiding Assistent Fiscalist bij Markus Verbeek Praehep.

Foto Sharon

Sharon Pieterman

 

Sinds juni 2020 werk ik 40 uur bij Kantoor Vreugdenhil. Ik hou mij bezig met het coderen van de financiële administratie. Ook doe ik ondersteunende werkzaamheden voor het secretariaat. 

Salarisadministratie

906A8090 Marga sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Marga Kooi

Ik ben sinds 5 december 1988 werkzaam in de administratieve en financiële dienstverlening. Sinds 1 april 2014 ben ik parttime werkzaam bij Kantoor Vreugdenhil en verzorg de personeels- en salarisadministratie voor onze klanten. In 2018 heb ik het examen Praktijkdiploma Loonadministratie succesvol afgesloten. 

906A8089 Sandra sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Sandra Vos

Sinds 1 mei 2016 ben ik werkzaam bij Kantoor Vreugdenhil. Hiervoor heb ik bijna 30 jaar gewerkt bij een Verzekeringsmaatschappij. Bij dit bedrijf heb ik verschillende functies gehad o.a. administratief medewerker, klantadviseur, ondersteuning buitendienst en schadeafdeling. Bij Kantoor Vreugdenhil verzorg ik samen met Marga de Personeels- en Salarisverwerking voor diverse bedrijven. In 2018 heb ik het Praktijkdiploma Loonadministratie gehaald.

906A8188 Silke sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Silke Kok

Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij kantoor Vreugdenhil. Ik volg de studie Rechten in Groningen. Bij Kantoor Vreugdenhil doe ik ondersteunende werkzaamheden voor de loonadministratie.

Secretariële dienstverlening

906A8114 Erna sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Erna Boerema

Vanaf juli 1989 ben ik werkzaam in de financiële/administratieve sector. Op 1 januari 2006 ben ik in dienst getreden bij Kantoor Vreugdenhil. Samen met Marlous en Lineke verzorgen wij alle secretariële werkzaamheden voor Kantoor Vreugdenhil zelf. Een aantal klanten maakt ook gebruik van onze secretariële dienstverlening.

906A8302 Lineke sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Lineke Pastoor

Ik ben sinds 1999 werkzaam als secretarieel en administratief medewerker. Sinds 1 oktober 2013 werk ik parttime bij kantoor Vreugdenhil als secretaresse. Samen met Erna en Marlous werk ik op het secretariaat. Het secretariaat verzorgt alle secretariële werkzaamheden voor Kantoor Vreugdenhil. 

906A8342 Marlous sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Marlous Taselaar

In augustus 2015 ben ik in dienst gekomen bij Kantoor Vreugdenhil en heb ik stage gelopen voor mijn opleiding Secretaresse. Nadat ik mijn diploma secretaresse heb behaald ben ik vanaf juli 2016 werkzaam bij Kantoor Vreugdenhil, dit heb ik gecombineerd met de BBL opleiding Directiesecretaresse. Deze heb ik in juli 2017 afgerond. Op dit moment werk ik 38 uur bij Kantoor Vreugdenhil samen met Erna en Lineke op het secretariaat. Wij verzorgen samen alle secretariële werkzaamheden. 

Facilitaire dienstverlening

906A8205 Henny sRGB 72 dpi Fotografie Paul Moonen

Henny Visscher

Sinds 14 mei 2019 werk ik bij Kantoor Vreugdenhil. Ik zorg ervoor dat de collega’s in een schone omgeving kunnen werken. Ook draag ik zorg voor de planten.