,

Vitaliteitsmanagement

« Terug naar Agenda

In verband met de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, laten wij u hierbij weten dat de lezing "vitaliteitsmanagement" wordt verplaatst naar een later vast te stellen datum.

 ------------------------------------------------------------------------------

Vanavond is het thema van de lezing 'vitaliteitsmanagement'. Karel Jonker zal hierover vertellen. Vitaliteitsmanagement richt zich op de balans tussen lichamelijk en geestelijk welzijn in wisselwerking met de werkomgeving en passend in organisatiestrategie en –cultuur. Vitaliteitsmanagement legt verbanden tussen bestaande activiteiten en het beleid op het gebied van verzuim, gezondheid en HR en gaat daarmee dus verder dan gezond eten in de kantine en bewegen.

Werken en het hebben van werk is een positieve manier om te functioneren. Dat lukt beter als je lekker in je vel zit en werk hebt waarin jij jezelf verder in kunt ontplooien, zodat je gemotiveerd en fluitend naar je werk gaat. Vitaliteitsmanagement gaat uit van de basisgedachte dat vitale medewerkers vitale organisaties maken en andersom. Wij gaan in op de wisselwerking tussen mensen en de werkomgeving.

Iedereen is van harte welkom op deze avond en de avond is net als andere avonden helemaal gratis. Aanmelden kan via deze site onder het kopje 'contact' en vervolgens 'aanmeldingen lezingen'.

U kunt zich ook aanmelden via de mail info@kantoorvreugdenhil.nl of per telefoon 0595-435895.