10 jarig jubileum Ronald Knol

do. 01 december 2022

« Terug naar Nieuws

Vandaag, donderdag 1 december is het 10 jaar geleden dat Ronald Knol bij Kantoor Vreugdenhil in dienst is gekomen. We zijn erg blij met Ronald als collega en wensen hem nog vele jaren werkplezier toe bij Kantoor Vreugdenhil.

Ter gelegenheid van dit jubileum hebben wij een interview gehouden met Ronald.


Even voorstellen...

Mijn naam is Ronald Knol. Ik woon in Uithuizen ben 48 jaar en samenwonend met vriendin Tryntsje en 2 dochters Viënne van 8 en Aimee van 4.


Wat zijn je hobby’s?

Het bezoeken van thuiswedstrijden van F.C. Groningen. Vissen in het algemeen en in de herfst het vissen op snoek in het bijzonder. Ook ga ik de laatste tijd geregeld op pad met mijn oudste dochter die ook graag mag vissen.

Verder ben ik regelmatig te vinden op de manege omdat beide dochters helemaal paardengek zijn.

Kun je wat meer vertellen over je dagelijkse werkzaamheden?

Ik hou me voornamelijk bezig met controle en inboeken van financiële administraties, betalingen voor klanten,  het maken van jaarrekeningen, het doen en controleren van aangiften omzetbelasting.

Hoe ben je bij Kantoor Vreugdenhil terecht gekomen?

Ik ken Yvonne al een hele tijd. Eerst door het voetbal bij de SV de Heracliden, daarna als collega bij de NAU. We hebben altijd wel contact gehouden en in december 2012 ben ik bij Kantoor Vreugdenhil in dienst gekomen.

Wat is het leukste/bijzonderste moment wat je hebt meegemaakt bij Kantoor Vreugdenhil?

Het is lastig om specifiek iets te noemen, maar vind vooral de ongedwongen manier van omgang met klanten en collega’s als zeer prettig.