Coronavirus en de fiscale en niet-fiscale maatregelen

za. 21 maart 2020

« Terug naar Nieuws

Het zijn bijzondere en spannende tijden met een ongekende impact op ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Uiteraard gaat de gezondheid voor alles en hopen wij dat u en uw naasten gezond blijven.

De onzekerheid en eventuele financiële gevolgen kunnen ook stress  geven, deze kunnen wij hélaas niet wegnemen. Wij hopen met deze update, die wij als bijlage mee sturen, duidelijkheid voor u te verschaffen over welke fiscale- en niet fiscale maatregelen er op dit moment zijn.

Voor deze fiscale-en niet fiscale maatregelen zijn de voorwaarden nog niet allemaal duidelijk. Op het moment dat de voorwaarde duidelijk zijn, dan gaan wij beoordelen of het ook bij u van toepassing zou kunnen zijn en dan laten wij u dit weten.

Op het moment dat de voorwaarden voor de verschillende regelingen bekend zijn en u mocht van mening zijn hiervan gebruik te willen maken en u bent hier niet over bericht door ons, dan willen wij u vragen om zelf contact met ons op te nemen. Soms kan een bepaald detail het verschil maken, welke wij misschien niet weten en waardoor u misschien toch gebruik van de maatregel kunt maken. Hiervoor geldt ook met samenwerken kom je verder en daarom vragen wij hierin ook uw hulp.

Download hier het bestand met de fiscale en niet-fiscale gevolgen.