December

vr. 01 december 2023

« Terug naar Nieuws

Na het 20-jarig jubileum van Kantoor Vreugdenhil op 1 november 2023 start vandaag de maand december. Vanwege de vele feestdagen, zoals Sinterklaas, Kerst en Oudjaarsdag, wordt deze maand ook wel de feestmaand genoemd.

Het team van Kantoor Vreugdenhil houdt zich de komende maand bezig met de voorlopige cijfers voor organisaties die een administratie hebben die gelijk is aan het kalenderjaar. Deze voorlopige cijfers worden besproken met onze klanten en wij overleggen wat misschien nog verstandig is om te doen, bijvoorbeeld om eventueel belasting te kunnen besparen. Ook worden de openstaande inkoop- en verkoopfacturen gecontroleerd om betalingsachterstanden te voorkomen. Daarnaast bekijken wij voor de klanten met personeel welke ruimte en mogelijkheden er nog zijn met betrekking tot de werkkostenregeling. Verder nodigen wij klanten uit om hen uitleg te geven over hoe de administratie gemakkelijk digitaal kan worden bijgehouden.

Het zijn dus allerlei verschillende werkzaamheden waar het team van Kantoor Vreugdenhil zich de laatste maand van 2023 mee bezig houdt. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen deze maand, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 December kalender