Facturen digitaal of op papier bewaren?

za. 16 januari 2021

« Terug naar Archief

De ene klant vindt het plezierig om de facturen te printen en in een ordner op te ruimen en dan in te boeken terwijl de andere klant het plezieriger vindt om alles digitaal te bewaren.

Kantoor Vreugdenhil maakt onder andere gebruik van het boekhoudprogramma Snelstart. Dit programma geeft de mogelijkheid om de facturen digitaal te bewaren bij de administratie.

SnelStart is er op gericht om het boekhouden voor ondernemers zo eenvoudig mogelijk te maken, waardoor het u als ondernemer minder tijd kost. 

Er kan op twee verschillende manieren worden gewerkt met Snelstart, namelijk met de softwareversie SnelStart 12 en SnelStart Web via de webbrowser of mobiele app.

Softwareversie

Na het downloaden en installeren van SnelStart op uw computer kunt u aan de slag met uw administratie. De boekingen die betrekking hebben op bonnetjes en inkoopfacturen dient u handmatig te maken. Het is daarbij wel mogelijk om online de bonnetjes en de facturen als bijlage toe te voegen, waardoor de administratie digitaal bewaard wordt. 

SnelStart Web

SnelStart Web biedt u zowel via de app als de webbrowser de mogelijkheid om bonnetjes en inkoopfacturen te scannen en te boeken. Nadat u de bonnetjes en inkoopfacturen ontvangt, kunt u ze direct scannen en uploaden in uw administratie. De boekingen die hierbij horen, worden automatisch door SnelStart gemaakt. U hoeft ze enkel nog te controleren. Verder biedt SnelStart Web een dashboard, waardoor u in een oogopslag altijd en overal inzicht heeft in uw financiën.

De medewerkers van Kantoor Vreugdenhil geven graag uitleg over het digitaal bewaren van facturen. 

Kantoor Vreugdenhil levert graag maatwerk en daarbij horen ook de wensen van onze klant.