Kantoor Vreugdenhil bestaat 17 jaar

ma. 02 november 2020

« Terug naar Archief

Kantoor Vreugdenhil bestaat 17 jaar

Op 1 november j.l. is het 17 jaar geleden dat Yvonne de Vries-Vreugdenhil is gestart met Kantoor Vreugdenhil aan Hoofdstraat West 5b in Uithuizen. Vervolgens verhuisde het kantoor naar  Vlasakker 6 in Uithuizermeeden. In 2014 verhuisde Kantoor Vreugdenhil naar Hoofdstraat 182 in Uithuizermeeden. 17 jaar geleden had Yvonne de Vries-Vreugdenhil niet verwacht dat Kantoor Vreugdenhil op deze manier zou groeien.

Het team van Kantoor Vreugdenhil is gegroeid naar 17 medewerkers. Zij  staan  met elkaar klaar voor onder andere persoonlijk contact met de klanten,  kwaliteit, het ontzorgen van de klanten en het denken in oplossingen. De leuke en interessante lezingen zijn inmiddels een begrip geworden.  Kantoor Vreugdenhil is van vele markten thuis.

Kantoor Vreugdenhil heeft een grote verscheidenheid aan klanten uit de agrarische sector, MKB sector, verenigingen, stichtingen, overheden en particulieren. Er zijn veel verschillende opdrachten en werkzaamheden die voor de klanten van Kantoor Vreugdenhil worden uitgevoerd.

17 jaar geleden had niemand de situatie verwacht waar we op dit moment allemaal in verkeren. Een Corona virus wat iedereen bezighoudt. De beperkingen die er zijn. Weinig klanten worden uitgenodigd op kantoor. Het deels thuis werken door de medewerkers. De lezingen die niet kunnen worden gegeven. 

Voor het team van Kantoor Vreugdenhil is het een andere manier van werken. Ondanks deze beperkingen proberen zij er toch met elkaar voor haar  klanten te zijn op de manier waarop u dat van de medewerkers gewend bent.