Kantoor Vreugdenhil bestaat 19 jaar!

di. 01 november 2022

« Terug naar Nieuws

Vandaag is het 19 jaar geleden dat Yvonne de Vries-Vreugdenhil is gestart met Kantoor Vreugdenhil in Uithuizen aan de  Hoofdstraat West 5b.
Vervolgens verhuisde Kantoor Vreugdenhil naar de Vlasakker 6 in Uithuizermeeden en in het jaar 2014 naar de overkant van het plein aan de Hoofdstraat 182 te Uithuizermeeden.

In het jaar 2006 is Erna Boerema gestart met werken voor Kantoor Vreugdenhil en langzamerhand groeide het team uit tot wat het nu is.
Op dit moment zijn er 17 medewerkers werkzaam bij Kantoor Vreugdenhil.

Kantoor Vreugdenhil houdt zich bezig met Administratieve en Secretariële dienstverlening.

De secretariële dienstverlening houdt in dat er ondersteunende secretariële werkzaamheden kunnen worden verricht, er kan genotuleerd worden bij vergaderingen,
er kan gebruik worden gemaakt van de telefoonservice en Kantoor Vreugdenhil kan worden ingehuurd voor het organiseren van evenementen.

Bij de administratieve dienstverlening  ontzorgt Kantoor Vreugdenhil u voor het  bijhouden van de financiële administratie, verzorgt de jaarrekening en houdt zich bezig met werkzaamheden op het gebied van de omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, en schenk- en erfbelasting.

Verder heeft Kantoor Vreugdenhil een groot netwerk, daar waar zij zelf de kennis niet hebben wordt het netwerk geraadpleegd en daar waar nodig worden er verbindingen gelegd. Geen vraag is te gek!

Namens de medewerkers een dank aan de klanten en relaties voor het gestelde vertrouwen
in de afgelopen 19 jaar. Volgend jaar hopen wij het 20 jarig jubileum te vieren, wij vragen u om deze datum alvast in uw agenda te reserveren.