Medewerker aan het woord: Erna Boerema

vr. 07 oktober 2022

« Terug naar Nieuws

De komende tijd zal Kantoor Vreugdenhil haar medewerkers aan u voorstellen.

Deze keer is Erna Boerema aan de beurt.

Hoe ben je bij Kantoor Vreugdenhil terecht gekomen / Hoe lang werk je al bij kantoor Vreugdenhil?
In oktober 2005 had Yvonne een vacature geplaatst in de Ommelander Courant. Hier heb ik op gesolliciteerd en werd aangenomen. Yvonne en ik kennen elkaar al langer. Ik heb bij de NAU gewerkt en daar werkte Yvonne destijds ook. Vanaf 1 januari 2006 ben ik in dienst bij Kantoor Vreugdenhil. Dat is inmiddels al weer bijna 17 jaar.

Kun je wat meer vertellen over je dagelijkse werkzaamheden?
In het begin deed ik alle voorkomende werkzaamheden, betalingen voor klanten, ondersteuning bij de loonadministratie, telefoon en inboeken administraties in Snelstart. Door de groei van het aantal collega’s verschoven mijn werkzaamheden. Sinds 2013 werk ik op het secretariaat, eerst samen met Lineke en vanaf 2015 is Marlous erbij gekomen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: het aannemen van telefoon en ontvangen van bezoek, afspraken maken, post verwerken, het organiseren van lezingen, verwerken inkomende en uitgaande post (papier en email) en alle andere secretariële werkzaamheden voor kantoor. Ook doe ik ondersteunende werkzaamheden richting de Belastingdienst en overige instanties.

Welke werkzaamheden geven je het meeste plezier?
De ondersteunende werkzaamheden met daarbij een uitdaging voor het vinden van een oplossing. Het organiseren van de lezingen. De organisatie van ons 15 jarig jubileum was logistiek een enorme uitdaging, ontzettend leuk om te doen en een groot succes.

Wat zijn je vier sterkste persoonlijke eigenschappen?
Hulpvaardig, sociaal, samenwerkend , spin in het web

Wat is het leukste/bijzonderste moment wat je hebt meegemaakt bij Kantoor Vreugdenhil?
Van de afgelopen bijna 17 jaar zijn er veel leuke momenten geweest. Het is moeilijk om 1 moment te benoemen. Maar de lezingen, het 12,5 jarig en 15 jarig jubileum en de verhuizingen zijn wel hoogtepunten.