Sigrid Smits is 12,5 jaar in dienst bij Kantoor Vreugdenhil

wo. 01 december 2021

« Terug naar Archief

Vandaag is Sigrid Smits 12,5 jaar in dienst bij Kantoor Vreugdenhil. Vanmorgen is er een ontbijt bij Sigrid bezorgd en is er een interview gehouden met Sigrid over het werken bij Kantoor Vreugdenhil.

 

Wat vind je leuk aan je werk?

Afwisselend werk. Het ene moment werk je alleen en het andere moment werk je samen met collega’s aan het eindproduct voor de klant.

Het meedenken met de klant en samen te kijken naar mogelijkheden vind ik leuk. Verder vind ik het fijn om klanten te kunnen ontzorgen.

 

Wat is het grappigste wat je hebt meegemaakt de afgelopen 12,5 jaar?

Ik had een keer een afspraak met een klant op kantoor aan het einde van de middag. Toen de afspraak afgelopen was, waren alle collega’s inmiddels naar huis en hadden het kantoor afgesloten. Toen de afspraak was afgelopen, wilde ik de klant naar buiten laten, maar ik had de sleutel in mijn auto laten liggen. Dus zat ik opgesloten met de klant. Die vroeg of dit normaal was haha. Gelukkig was er een collega binnen 5 minuten die ons heeft ‘bevrijd’.

 

Wat zijn hoogtepunten de afgelopen jaren?

We zijn in 2016 met collega’s met Rib naar Borkum geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring met fantastisch weer.

Het 15 jaar bestaan Kantoor Vreugdenhil waarin we diverse bedrijven konden bezoeken. Van een Rabobank museum tot tuin van de belastingdienst. Van agrarisch bedrijf tot aan curiosa.

De afgelopen jaren zijn voorbijgevlogen.

Ik werk met heel veel plezier bij Kantoor Vreugdenhil en hoop dat nog jaren te doen!