Nog 111 dagen...

za. 11 september 2021

« Terug naar Nieuws

Nog 111 dagen en dan is het 31 december 2021, oftewel de laatste dag van dit kalenderjaar.

Tot nu toe is het een bijzonder jaar geweest. Het begin van het jaar stond in het teken van de lockdown en de avondklok. Langzamerhand kwamen er versoepelingen en werd er gestart met vaccineren.

Maar de coronasituatie heeft nog steeds impact op vele aspecten. COVID-19 zorgt ervoor dat het voor het bedrijfsleven een bijzonder jaar is, want met het ene bedrijf gaat het erg goed, terwijl een ander bedrijf in een zorgwekkende situatie verkeert. Ook op persoonlijk gebied speelt de coronasituatie, want zo zal de één terugkijken op een hele fijne zomerperiode, terwijl de ander een mindere periode heeft gekend. Zo zal het voor iedereen anders zijn. Inmiddels is het september en zijn alle scholen en opleidingen weer gestart. Ook het verenigingsleven komt weer op gang, nadat dit voor een groot deel stil heeft gelegen door Corona.

Het team van Kantoor Vreugdenhil houdt zich de komende 111 dagen bezig met het voorbereiden van de voorlopige cijfers voor organisaties die een administratie hebben van 1 januari tot en met 31 december. Deze voorlopige cijfers worden besproken met onze klanten en wij overleggen wat misschien nog verstandig is om te doen, bijvoorbeeld om eventueel belasting te kunnen besparen. Daarnaast bekijken wij voor de klanten met personeel welke ruimte en mogelijkheden er nog zijn met betrekking tot de werkkostenregeling. Verder nodigen wij klanten uit om uitleg te geven over hoe de administratie gemakkelijk digitaal kan worden bijgehouden. Ook wordt er gewerkt aan het deponeren van de jaarstukken bij de Kamer van Koophandel.

Het zijn dus allerlei verschillende werkzaamheden waar het team van Kantoor Vreugdenhil zich de laatste 111 dagen van het jaar 2021 mee bezig houdt.

Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, de laatste 111 dagen van het jaar 2021, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.