Terugblik op 2020

wo. 30 december 2020

« Terug naar Nieuws

Het jaar 2020 gaat de boeken in als het corona jaar. Het virus heeft al sinds maart impact op ons dagelijks leven.

Bij Kantoor Vreugdenhil is de personele bezetting één van de veranderingen als gevolg van corona. Het team van Kantoor Vreugdenhil werd gesplitst en er werd in een ploegendienst gewerkt. Inmiddels is dit niet meer aan de orde, want er zijn momenteel slechts zeven medewerkers tegelijkertijd aanwezig verspreid door het hele kantoor. Ook wordt er indien mogelijk thuisgewerkt. Kantoor Vreugdenhil behoort tot de financiële dienstverlening die is uitgezonderd van de verplichte sluiting tijdens de lockdown.

Een andere verandering is dat er ieder jaar verscheidene lezingen door Kantoor Vreugdenhil worden georganiseerd, maar vanaf maart konden deze geen doorgang meer vinden. Er kan daarom slechts op één lezing worden teruggekeken, namelijk  over het onderwerp ‘Drone innovaties in de landbouw’ door Wilco Stollenga.

Voor het team van Kantoor Vreugdenhil is het een andere manier van werken. Ondanks deze beperkingen proberen zij er toch met elkaar voor haar klanten te zijn op de manier waarop u dat van de medewerkers gewend bent.

Het afgelopen jaar konden de feestdagen slechts in kleine kring gevierd worden en ook dat zal niet anders zijn rondom oud en nieuw. Ondanks de situatie, wenst het team van Kantoor Vreugdenhil u een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2021!